V tem kompletu vam ponujamo oba starter kulturi za izdelavo kislega mleka – FANI in KIMO.

Starter kulturi FANI in KIMO se razlikujeta v razmerju bakterij v mešanici. Ravno zaradi tega se bistveno razlikujeta v končnem karakterju in okusu kislega mleka. FANI daje bolj sveže in lahkotno kislo mleko, KIMO pa takega z nekaj več karakterja in okusa.

Če želite narediti svoje kislo mleko, potrebujete mešanico bakterij, ki ga bodo naredile iz mleka Bakterijske kulture vam omogočajo, da popolnoma nadzorujete surovine, iz katerih nastane vaše kislo mleko. Naše bakterijske kulture vam omogočijo hiter in zanesljiv nastanek tradicionalnega mlečnega izdelka. V paketu so liofilizirane bakterije.

Bakterijske kulture so brez konzervansov, arom in dišav, brez glutena. Bakterije niso gensko spremenjene. Za več informacij pa si oglejte podrobnejše opise:

FANI 

KIMO

Več o njihovi uporabi pa najdete tukaj.