• Izdelki
  • Recepti
  • Znanje
  • Storitve
  • O nas
  • Kontakt
0 0

Ni izdelkov v košarici.

Nazaj na nakupovanje
Košarica (0)
Vmesni seštevek: 0,00 €

Blagajna

Porabite 50,00 € za brezplačno dostavo Čestitke! Imate brezplačno dostavo.
Menu Kategorije
  • Izdelki
  • Recepti
  • Znanje
  • Storitve
  • O nas
  • Kontakt
  • Starter kulture - kombinacije
  • Starter kit
  • Starter kulture - vse v enem
  • Razprodaja - krajši rok trajanja
  • Stari starterji
  • Dodatki
  • Starter kulture
  • Starter kulture - kompleti
Košarica 0
Prijava / Odjava
0 0
0 Košarica

Ni izdelkov v košarici.

Nazaj na nakupovanje
Košarica (0)
Vmesni seštevek: 0,00 €

Blagajna

Porabite 50,00 € za brezplačno dostavo Čestitke! Imate brezplačno dostavo.
Nazaj na prejšnjo stran
Domov Blog STORITVE Nadzor sterilizacije z bakterijskimi sporami

Nadzor sterilizacije – biološki indikatorji

Nadzor sterilizacije – biološki indikatorji

29.08.2020 /Posted byadmin

Ponujamo vam testiranje uspešnosti sterilizacije z biološkimi indikatorji – sporami bakterij Geobacillus stearothermophilus in Bacillus atrophaeus. Tovrstno testiranje je skoraj nujno za vse, ki imajo lastne parne ali suhe sterilizatorje – zdravstvene in zobozdravstvene ambulante, kozmetični in tatoo saloni. Sterilizacija je namreč preveč pomemben postopek pri takšnih dejavnostih, da bi jih zanemarili.

V kolikor si želite sodelovanja z nami, nas kontaktirajte, da vam predstavimo vse podrobnosti in celoten proces, ki je precej enostaven.

Podobni članki

Več o tem

Voda v zobozdravniških stolih

V sklopu našega laboratorija vam ponujamo tudi analizo vode iz zobozdravniškega stola. Gre za preverjanje količine bakterij v vodovodnem sistemu stola, kjer majhne cevčice in... Preberi več
Več o tem

Za vinarje

Vedno pogosteje se, tudi v Sloveniji, vinarji odločajo, da svoja vina proizvajajo s pomočjo kvasovk in bakterij, ki izvirajo iz njihovega lastnega vinograda ali okolja.... Preberi več
Več o tem

Mikrobiološke analize

Ker imamo na voljo lasten mikrobiološki laboratorij, vam lahko ponudimo različne, za vas prilagojene mikrobiološke analize. V življenju se nam marsikdaj zgodi, da nas mikroorganizmi... Preberi več

Comments are closed

Kategorije

  • RECEPTI
    • Osnove pri pripravi hrane
    • Osnovni recepti – kislo testo
    • Osnovni recepti – mlečni izdelki
    • Posebnosti in triki pri izdelavi mlečnih izdelkov
  • STORITVE
    • Analiza prisotnosti mikroorganizmov v vodovodnih sistemih
    • Izolacija bakterij in kvasovk iz okolja
    • Nadzor sterilizacije z bakterijskimi sporami
  • ZNANJE
    • Bakterije v fermentiranih izdelkih
    • Mikrobiologija hrane
    • O fermentiranih mlečnih izdelkih
    • Osnove mikrobiologije
    • Priprava fermentirane hrane

Zadnji prispevki

Kislo mleko

10.12.2020 Komentarji so izklopljeni za Kislo mleko

Bel kruh s starter kulturo ROŽI

10.12.2020 Komentarji so izklopljeni za Bel kruh s starter kulturo ROŽI

Kako nadzorovati okus in strukturo

26.11.2020 Komentarji so izklopljeni za Kako nadzorovati okus in strukturo

Izdelki

Jogo
Kefi
Grjo
Roži

Informacije

O nas
Spletni piškotki
Politika zasebnosti
Pogosta vprašanja
Kontakt z nami

Podpora

Splošni pogoji
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt

Mikrobiologija Avberšek d.o.o.
Lipa 10
3320 Velenje

T: 069 75 10 10
E: info@mikrobinapolici.si

Sledite nam:  

© Mikrobi na polici

 Izdelava spletnih trgovin