• Izdelki
  • Recepti
  • Znanje
  • Storitve
  • O nas
  • Kontakt
0 0

Ni izdelkov v košarici.

Nazaj na nakupovanje
Košarica (0)
Vmesni seštevek: €0,00

Blagajna

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Menu Kategorije
  • Izdelki
  • Recepti
  • Znanje
  • Storitve
  • O nas
  • Kontakt
  • Dodatki
  • Starter kulture - kompleti
  • Starter kit
  • Starter kulture
  • Starter kulture - kombinacije
  • Starter kulture - vse v enem
  • Razprodaja - krajši rok trajanja
  • Stari starterji
Košarica 0
Prijava / Odjava
0 0
0 Košarica

Ni izdelkov v košarici.

Nazaj na nakupovanje
Košarica (0)
Vmesni seštevek: €0,00

Blagajna

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Nazaj na prejšnjo stran
Domov Blog STORITVE Analiza prisotnosti mikroorganizmov v vodovodnih sistemih

Voda v zobozdravniških stolih

Voda v zobozdravniških stolih

29.08.2020 /Posted byadmin

V sklopu našega laboratorija vam ponujamo tudi analizo vode iz zobozdravniškega stola. Gre za preverjanje količine bakterij v vodovodnem sistemu stola, kjer majhne cevčice in velikokrat stoječa voda omogočajo idealne razmere za razrast bakterij.

Poleg vseh osnovnih analiz, ki jih potrebujete, vam ponujamo tudi rešitev, v kolikor pride do tega, da bo vodovodno omrežje stola preobremenjeno z mikroorganizmi, saj imamo napravo, ki jo lahko priključimo na vaš stol in z neprestanim dodajanjem dezinfekcijskega sredstva, počasi a zanesljivo odstranimo organizme, brez agresivnih in zgolj enkratnih posegov v vaš stol.

V kolikor si želite sodelovanja z nami, nas kontaktirajte, da vam predstavimo naš način dela in se dogovorimo za vzorčenje, ki ga vedno opravimo sami. Vsem našim strankam smo vedno na voljo tudi za strokovne posvete, saj se nemalokrat zgodi, da lahko težave rešimo z enostavnimi in poceni pristopi.

Podobni članki

Več o tem

Nadzor sterilizacije – biološki indikatorji

Ponujamo vam testiranje uspešnosti sterilizacije z biološkimi indikatorji – sporami bakterij Geobacillus stearothermophilus in Bacillus atrophaeus. Tovrstno testiranje je skoraj nujno za vse, ki imajo... Preberi več
Več o tem

Za vinarje

Vedno pogosteje se, tudi v Sloveniji, vinarji odločajo, da svoja vina proizvajajo s pomočjo kvasovk in bakterij, ki izvirajo iz njihovega lastnega vinograda ali okolja.... Preberi več
Več o tem

Mikrobiološke analize

Ker imamo na voljo lasten mikrobiološki laboratorij, vam lahko ponudimo različne, za vas prilagojene mikrobiološke analize. V življenju se nam marsikdaj zgodi, da nas mikroorganizmi... Preberi več

Comments are closed

Kategorije

  • RECEPTI
    • Osnove pri pripravi hrane
    • Osnovni recepti – kislo testo
    • Osnovni recepti – mlečni izdelki
    • Posebnosti in triki pri izdelavi mlečnih izdelkov
  • STORITVE
    • Analiza prisotnosti mikroorganizmov v vodovodnih sistemih
    • Izolacija bakterij in kvasovk iz okolja
    • Nadzor sterilizacije z bakterijskimi sporami
  • ZNANJE
    • Bakterije v fermentiranih izdelkih
    • Mikrobiologija hrane
    • O fermentiranih mlečnih izdelkih
    • Osnove mikrobiologije
    • Priprava fermentirane hrane

Zadnji prispevki

Kislo mleko

10.12.2020 Komentarji so izklopljeni za Kislo mleko

Bel kruh s starter kulturo ROŽI

10.12.2020 Komentarji so izklopljeni za Bel kruh s starter kulturo ROŽI

Kako nadzorovati okus in strukturo

26.11.2020 Komentarji so izklopljeni za Kako nadzorovati okus in strukturo

Izdelki

Jogo
Kefi
Grjo
Roži

Informacije

O nas
Spletni piškotki
Politika zasebnosti
Pogosta vprašanja
Kontakt z nami

Podpora

Splošni pogoji
Načini plačila
Dostava
Vračilo izdelkov

Kontakt

Mikrobiologija Avberšek d.o.o.
Lipa 10
3320 Velenje

T: 069 75 10 10
E: info@mikrobinapolici.si

Sledite nam:  

© Mikrobi na polici

 Izdelava spletnih trgovin